torsdag 26 januari 2012

Glossybox

Jag läste på en annan blogg strax innan jul om Glossybox.
Det är en box man prenumererar på som man får hemskickat en gång i månaden. I den boxen finns då fem olika skönhetsprodukter i mindre storlekar. Och förutom proverna får man även information om varje produkt, vad den innehåller och egenskaper. Samt tips på hur man bäst använder dom, applicerar och stylar.
Detta för enbart 139 kr/månaden. Inte alls farligt me tanke på att dessa produkter är ganska dyra om man köper i stora storlekar.

Och innan man beställer detta så registrerar man ju sej, samt skapar en skönhetsprofil. Så att dom lättare kan matcha innehållet i boxen enligt dina preferenser så bra som möjligt.

Jag kollade vad december månads boxen innehöll, och eftersom man då skapar en egen skönhetsprofil så fanns det 11 st olika skönhetsprodukter. Då dom som sagt väljer ut de som passar bäst in enligt min skönhetsprofil. Så jag valde bara fem exempel nu!

Moroccanoil - Original Oil Treatment
Beskrivning:
Moroccanoil Original Oil Treatment är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret och ger det glans.
Moroccanoil har unika kvaliteter som gör att det omedelbart absorberas av håret och snabbt ger det en glänsande och har en långvarigt vårdande effekt utan att lämna några rester.

Luxsit Organic Care - Revitalize Facial Cream
Beskrivning: 
En ansiktskräm med extrakt ifrån björnbärslöv som hindrar aktiveringen av de naturliga enzymer som degraderar kollagen vilket innebär att den motverkar uppkomsten av fina linjer. Svartvinbärsoljan har en hög halt av GLA som arbetar i hudens inre lager. Krämen innehåller även lite mer fukt och fett än Balance-serien. Tillsammans med utvalda ekologiska oljor från växtriket, antioxidanter, vitaminer och växtextrakt från björnbärslöv och svartvinbär arbetar den med hudens elasticitet.



Luxsit Organic Care - Balance Facial Wash
Beskrivning: 
En daglig ansiktsrengöring för dig med normal/kombinerad hy. Ljungextraktet, som innehåller naturlig salicylsyra, rengör porerna på djupet och har en lugnande effekt. En kombination av milda tvättaktiva ämnen från havre, eteriska oljor och återfuktande vegetabiliska oljor rengör din hud utan att torka ut den. Rengöringen innehåller även lera som med sin höga mineralhalt ger en fin lyster till huden!



Chloé - Eau de Parfum 
Beskrivning:
En unik doft som kan beskrivas som feminin, naturlig, sexig och chic. Doften som består av ädel ros karaktäriserar utan ansträngning elegansen hos Chloé-kvinnan. Doften är transparent, varm och lekfull, samtidigt förförisk.



Duwop - Lip Venom
Beskrivning:
Lip Venom var den allra första lip-plumpern på marknaden och DuWop skapade lip-plumping-kategorin för skönhetsindustrin. DuWops Lip Venom består av eteriska oljor som förstärker läpparnas naturliga färg och form genom ökad cirkulation. Resultatet: attraktiva, fylligare och putande läppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar